martes, 1 de octubre de 2013

¡¡¡Columna Oberta 8!!!

¡Atenció, atenció!

¡El nou Columna Oberta ja és aquí! Esperem que el gaudeixin:


5 comentarios:

  1. Abans de publicar la revista fóra bo que algú la repassés una mica ja que hi ha moltes faltes ortogràfiques. Per exemple, en català no es diu "pedrera" sinó "planter".

    ResponderEliminar
  2. Gràcies Anònim.

    Qualsevol crítica constructiva és benvinguda. No és vostè el primer que detecta les faltes ortogràfiques, en som conscients d'elles, però malauradament no tenim prou temps ni recursos per fer-ho millor del que ho fem. Això no vol dir que ens sigui igual doncs una de les nostres consignes és la de: sempre es pot millorar.

    Preguem però que alhora de fer qualsevol comentari us identifiqueu amb nom i cognoms.

    ResponderEliminar
  3. Com a autor de l'article "La Pedrera" (Víctor Collell, 15 anys, suposo que lo normal és identificar-se al parlar), m'he vist obligat a comentar, tot i que molt possiblement sigui una pèrdua de temps.
    Potser sí que hi hauran faltes ortogràfiques al Butlletí (òbviament també al meu article) però en aquesta ocasió no és el cas. D'on surt la pedra? De la pedrera.
    Sí que és cert que a referint-se a joves seria correcte planter, tot i que segur que ho has sentit (i si no t'ho asseguro jo de primera mà) que a nombroses televisions i/o ràdios catalanes s'han referit a "la pedrera" del Barça, per exemple. Potser sí que serà planter, però "pedrera" no és cap falta d'ortografia. Consulta el diccionari català si el meu argument no et fa el pes.
    D'altre banda lamento si alguna cosa està mal redactada. Jo també m'he llegit la revista d'aquest mes i "moltes faltes ortogràfiques" no crec que hi hagin.

    ResponderEliminar
  4. Frederic Catarineu3 de octubre de 2013, 1:21

    Felicitats de nou per la revista, cada dia millor! Amb errades ortogràfiques o sense, m'agrada, continueu millorant!

    ResponderEliminar
  5. És tot un honor rebre la benedicció del creador del famós "ataque látigo". ¡Esperem poder-la tenir comentada ben aviat!

    Gràcies!

    ResponderEliminar